Bilde av studentteamet

Vi har ansatt to nye dyktige studenter!

Denne høsten ansatte vi to nye dyktige studenter fra NTNU Trondheim for å bidra med videre utviklingen av vår satsing.

Dette er våre nye utviklere:

Picture of Eivind Kopperud

Eivind Kopperud har rollen som fullstack utvikler i Wiseline sitt studentteam. Han går siste året på Datateknologi master og har tidligere erfaring fra blant annet Itera og Ntention. I tillegg til lederverv i NTNUI Sprint. 

https://no.linkedin.com/in/ekopperud

Picture of Olaf Rosendahl

Olaf Rosendahl har også rollen som fullstack utvikler. Han går siste året på Dataingeniør bachelor og har tidligere erfaring fra blant annet Knowit og TIHLDE. Olaf har også verv i NTNUI Sprint. 

https://no.linkedin.com/in/olaf-rosendahl

Fra tidligere har vi med studentene:

Nicolai Bugge Lyså har rollen som prosjektleder og backend utvikler. Nicolai går 4. året på Industriell økonomi og teknologiledelse og har tidligere erfaring fra blant annet Equinor og Intravision Group.

https://www.linkedin.com/in/nicolai-b-lysaa/

Victor Jørgensen har rollen som backend utvikler og går 5. året på Datateknologi. Han har tidligere erfaring fra blant annet Realfagshjelpen, Telia og NoA Ignite.

https://www.linkedin.com/in/victorjorgensen/

Charlotte Söderström har rollen som frontend utvikler og går nå siste året på Datateknologi master. Hun har tidligere erfaring fra blant annet Itera og ProsessPilotene.

https://www.linkedin.com/in/charlottemsoderstrom/

Emilie Bakke-Jakobsen har rollen som designer. Emilie går 5. året på Industriell økonomi og teknologiledelse og har tidligere erfaring fra blant annet Visma, Deloitte og PA Consulting. 

https://www.linkedin.com/in/bakke-jakobsen/