Bilde av gammelt design for Wiseline.no

Velkommen til Wiseline.no!

Wiseline AS er et Gründerselskap etablert i 2016. Forretningsidéen er basert på omfattende erfaring innen risikostyring, inspeksjon av kraftledninger samt innsikt i store datamengder. En genuin interesse for å optimalisere driften av overføringsnett i der man ivaretar både akseptabel risiko og optimal anvendelse av kostnader har vært og er en driver i selskapet.

Selskapets styre har en bred kompetanse og erfaring fra næringslivet. Både nasjonalt og internasjonalt.

Gjennom samarbeid med ledende miljøer har man disiplineksperter innenfor risikomodellering -, pålitelighets- og feilsøkingsanalyse, simulering og maskinlæringskompetanse, inspeksjon og sensordataanalyse, samt investering og reinvesteringskompetanse.

Innovasjon Norge har bidratt og støttet utviklingen av selskapet gjennom et etablerertilskudd i 2016-17.

Dagens metode, som vi er i markedet med, er også vurdert av en tredjepart – European Safety and Reliability Association (ESRA) og skal presenteres på ESREL 2018.

Innovasjon Norge (IN) støtter også selskapet videre i 2018 i et større prosjekt med en Innovasjonskontrakt (Tidligere Industrielle Forskning- og Utviklingskontrakter).

«Har du et innovativt prosjekt med internasjonalt potensial? Kunne du tenke deg å realisere det i tett samarbeid med en kunde i offentlig eller privat sektor? Innovasjon Norge kan bidra til å dele risiko gjennom tilskudd til innovasjonskontrakter.»

Målet er å utvikle våre tjenester ytterligere i et nytt forretningsområde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *